Calvados NouvelleVogue International Trophie

  • 73

Kraków 08.02.2016 Polska edycja konkursu Calvados NouvelleVogue International Trophies odbyła się w Krakowie w Starej Zajezdni by de Silva. Do konkursu przystąpili młodzi barmani ze szkół gastronomiczno-hotelarskich, jak i barmani profesjonalni. Calvados to elimincje do Konkursu Międzynarodowego odbywającego się w Normandii we Francji.

 

Jak co roku Klub Młodego Barmana reprezentował Hubert Kiełbasa, uczeń Szkoły Ponadgimnazjalnej nr.1 w Słupsku, im. Noblistów Polskich. W części przewidzianej dla barmanów profesjonalistów, udział wzięli Nasi absolwenci, członkowie Klubu Młodego Barmana; Daniel Pisulski i Mateusz Bawoł. Obecnie pracownicy hotelu Grand Lubicz w Ustce.

W ramach współpracy Centrum Kształcenia Praktycznego ze Stowarzyszeniem Polskich Barmanów, nasi nauczyciele uczestniczyli w pracach Jury degustycayjnego.

Mateusz Bawoł zajął piąte miejsce w klasyfikacji generalnej. Gratulacje dla zwyciężczyni konkursu Calvados 2016. Gratulujemy wszystkim uczestnikom i życzymy powodzenia w dalszych edycjach. Grzegorz Dacków i Daniel Poświętny zdjęcia Grzegorz Dacków

  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 2
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 3
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 4
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 5
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 6
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 7
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 8
  • 9